Vissza a főoldalra
ketosz logo


Felhasználónév:
Jelszó:Köröstarcsa Község Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása

.


 


.

 

Projekt címe: Köröstarcsa Község Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása

 

Projekt azonosítószáma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00171
Főkedvezményezett:
 
Köröstarcsa Község Önkormányzata
Projekt összköltsége:
 6.000.000 Ft 
Támogatás összege:
 6.000.000 Ft (100%)

 

 Projekt leírása: 

 

Megvalósítandó tevékenységek:

 

Eszközbeszerzés: A projekt keretén belül beszerezzük a szakrendszerek működtetéséhez szükséges számítástechnikai eszközöket, az ASP rendszert használó 10 fő köztisztviselő számára.

 

Szabályzási keretrendszer kialakítása: A Hivatal IT biztonsági szabályzatának, Iratkezelési szabályzatának és Gazdálkodási szabályzatának szükséges módosítását külső szakértő bevonásával fogjuk elvégezni.

 

Szakrendszerek adatminőségének javítása, migrációja: Felülvizsgáljuk a migrálásra kerülő adatállományokat és elvégezzük a szükséges tisztításokat a megfelelő adatminőség elérése érdekében. Meghatározzuk a hozzáférésre jogosultak körét a rendszer indításához szükséges indítási beállításokat.  Elvégezzük az adatoknak a rendeletnek megfelelő migrálását. Végrehajtjuk az adatok betöltését az informatikai rendszerbe, az esetleges hibákat kijavítjuk.

 

Oktatás: A biztosítjuk valamennyi rendszert használó dolgozó ASP szolgáltatásokhoz kapcsolódó oktatásokon való részvételét, ehhez utazási költségek kerültek megtervezésre a projekt költségvetésében.

 

Tesztelés, élesítés: A csatlakozás során leteszteljük és ellenőrizzük a kialakított szolgáltatások működését, a migrált és átadott adatokat.

 

 

 

 

 

.

 

Tervezett befejezés: 2018.május 31.

 


Kapcsolódó dokumentumok:
ASP